Clinics på andra orter

Katrin Wallberg clinics både på andra orter i Sverige och utomlands. Vid kurserna tas ryttare och hästar emot på alla utbildningsnivåer, från rena nybörjare till de som redan har kommit långt i sin utveckling. Kursspråket är svenska eller engelska. Är du intresserad av att arrangera en kurs? Maila då katrin.wallberg@ridkonst.nu så får du prisuppgifter och svar på dina frågor.

I kursbokningen hittar du information om vilka kurser som för närvarande är inbokade på andra orter och vem du ska vända dig till för mer information och bokning. Det är respektive kursarrangör som bestämmer kurspriser och tar emot anmälningar, så det är ingen idé att kontakta Katrin med sådana frågor.

Inbokade kurser på annan ort

Helgclinics

Det vanligaste är att boka en clinic under en helg, men det går även att boka vardagar eller att förlänga clinicen till tre eller fyra dagar. Finns speciella önskemål så kan upplägget anpassas till dessa.

I och med att alla ekipage rider en och en så anpassas lektionerna helt till det som just det ekipaget har behov av eller önskemål om. Det gör därför ingenting om deltagarna i en helgclinic är på väldigt olika nivå utbildningsmässigt. Vid kurserna kan det ingå både olika former av arbete från marken och ridning, beroende på önskemål och behov.

Alla ekipage rider var för sig och varje lektion är 30 minuter. Man rider tre lektioner var på en helgkurs. Dessutom innehåller en clinic 2-3 timmars teori per helg. Maximalt kan 8 ekipage delta i kursen, men utöver dessa kan fler delta utan häst. Man lär sig mycket även av att delta i teorin och titta på när övriga rider.

Upplägg för en helgclinic med Katrin Wallberg

Lördag:
09.00-13.00 Ridning 8 lektioner
13.00-13.45 Lunch
13.45-15.00 Teori
15.00-19.00 Ridning 8 lektioner

Söndag:
09.00-13.00 Ridning 8 lektioner
13.00-13.45 Lunch
13.45-15.00 Teori

  • Artikelarkiv

  • Webshop